fredag 27 februari 2015

Fredag 27/2-2015 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade tidigt idag men lyckades somna om igen fram till elva tiden. Även om grannens mobil gick igång ett par gånger så tog det tid idag så jag hann somna om igen. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag till två då  jag stack in till stan. För att handla lite men tänkte idag jag tar stan så slipper jag åka ut till Backaplan idag. Så jag åkte med trean till kopparmärra och gick sedan till ur butiken. Men som jag trodde så hade de inte den jag skulle ha med en annan som då gick på 200 men jag tog den. Sedan så tog jag mig in i stadium och skulle köpa byxor men de hade inte så jag gick hem. Tog en promenad och gick kom hem till halv fyra tiden. Då hade jag satt datorerna på skann och de var klara när jag kom hem. Så jag stängde musikdatorn och så körde jag igång med middagen. Hade idag kotletter med lyft och pepparsås och såg mina serier när jag åt även om jag inte hann med så många idag. Så sedan fick jag i mig två koppar kaffe idag tog en till för att jag skulle ha nått när jag satt och såg. Så efter detta så läste jag lite och sedan så la  jag mig fram till nu. Jag fick den nya boken med glömde nog att säga det innan hämtade ut den för ett par dagar sedan. Men läster annat nu så får ta den sen. Så mer? Jo jag spelade lite spel för ett par dagar sedan med. Det är Grow home och det är rätt roligt men kanske inte så mycket att göra mer än att gro en jätteplanta men det kostade bara 75 också så jag är nöjd. Så sedan när jag kom hem så satte jag igång att se efter andra byxor och hittade ett par som jag beställde gick på 199 styck och jag tog två. Så hoppas jag att storleken är okey jag tog XXL hade det innan så jag hoppas att det inte är barn storlek på dem. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp skall ut ett tag imonn mer om detta imonn så jag får se om jag hinner med stretchen imonn. Jag hoppas jag kan köra imonn men vi får se hade tänkt att gå hem så vi får se om jag kan eller inte.

ROMAN: Ja jag kör men det går trögt igen jag hoppas jag kan komma på mer till andra omgången. Och så skall jag komma på 100 sidor till ja två hundra till och med. Men det beror på hur man mäter nu är det enkelt avstånd sedan kommer jag lägga till dubbelt radavstånd och då måste jag komma på 200 sidor till. Så vi får se hur det går då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: