torsdag 5 februari 2015

Torsdag 5/2-2015 20:25

DAG: Jaha idag sov jag kasst och mina grannar höll igång igår ett tag så jag kom sent i säng ja jag somnade senare än vanligt igår. Sedan vaknade jag tidigt med och kom ur sängen till lite innan elva idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan så stack jag till träningen sedan hem igen och hoppade stretchen idag igen. Så gick igång med middagen hade idag tortillas men köttfärs och lite annat gott men nu är jag nöjd med detta skall ta annat till nästa vecka. Annars brukar jag köra samma tills jag inte längre kan äta det men inte denna gång. Så såg teven lite med idag och så fick jag i mig en kopp kaffe med idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn då det är tvätt som gäller för mig och lite inköp med mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja roterade till denna vecka men det gick rätt okey idag jag var lite seg idag men jag fick ändå lite gjort och det gick snabbare idag än i måndags. Men jag hoppade stretchen idag igen måste skärpa mig till nästa vecka.

ROMAN: Ja idag körde jag igen och det gick bra idag fick mycket gjort dock så fick jag inget ner skrivet idag. Men jag kom på mycket och jag har det att göra sedan till lördag. Gick igenom ny person idag och så kom jag på att skriva så jag hann inte med att skriva ner något alls idag. Men en bra dag idag så hoppas jag att jag kommer på ännu mer tills de personer som är med mycket där får jag nog lägga till en 30-40 sidor på varje kommer bli hårt men vi får se.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: