måndag 2 februari 2015

Måndag 2/2-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt sov rätt bra men vaknade lite tidigt idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så körde jag igång med romanen. Körde den fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och körde sedan hem och hoppade stretchen idag igen. Och gick igång med middagen hade idag igen tortillas och tacos eller vad det nu heter. Jag hade de stora bröden idag och det gick mycket bättre jag fick slå in allt innan jag åt och det var bättre idag. Väldigt gott och sedan fick jag i mig en kopp kaffe såg inte eller idag på teven alls koncentrerade mig på min mat idag igen. Så mer? Ja jag vann igår med ja det var nog till i lördags men såg det igår. Nu var det bara 17 spänn men iallafall lite. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag men det var tungt idag eftersom jag roterade tror jag så jag hann inte med så mycket cykel idag. Sedan när jag kom hem så hoppade jag stretchen igen. Vet inte varför jag gör detta men jag måste bli lite trött kan vara åldern men jag hoppas att jag kommer igen och kör sedan.

ROMAN: Japp har kört idag och jag hade då en väldig otrevlig typ idag men jag kom på till honom också lite så det går bra nu. Vi hoppas jag sover inatt så kör jag igen imonn.

Så kort blogg idag men det brukar det vara på träningsdagar. Kommer igen imonn med mera då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: