söndag 30 november 2014

Söndag 30/11-2014 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt har jag sovit illa dåligt grannarna hade en liten tillställning och gick sedan ut. Men jag vaknade när de kom hem och låg sedan vaken i tre timmar sedan la de sig men jag vaknade igen fem eller sex gånger sedan till sex tiden så låg jag vaken och somnade i korta stunder tio minuter nått sånt fram till elva då jag gick upp. Så idag skippade jag spelet och gjorde inte nått på hela dan. Jag fick i mig frukosten och så skulle jag då dammsuga och det kom jag igång till ett tiden tror jag att den var. Så efter detta så fixade jag telefonsvararen så att jag fick in mitt meddelande. Så efter detta så satte jag mig framför datorn och pillade lite tills morsan ringde. Tänkte sedan köra igång en film och det gjorde jag men jag hade sett den innan så jag tappade intresset idag och raderad dem. Så sedan till tre tiden så kom jag igång med middagen tror att klockan var tre tiden iallafall. Hade idag pepparbiff med ris och pepparsås. De har ändrat såsen nu och innan när jag tog så gjorde jag som jag brukade göra och det var inte gott. Så idag så tog jag i mindre peppar och salt och då var den faktiskt godare än innan. Så såg lite på teven med men slö tittade idag. Så mer? Jo igår fick jag på måltipset och tipset och då vann jag inte nått men kanske lite på lotto ni får veta på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag satte mig och läste till sex tiden ett kapitel.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och är redo för träningen tills imonn. Då jag skall rotera övningarna imonn med.

ROMAN: Ja imonn så får jag två timmar igen hoppas jag så jag kan köra igen efter uppehållet. Så har jag tur så kommer också en effekt om ett tag vi får se om det kommer eller inte. Ja nu när jag har fått svar från alla förlag då menar jag.

SPEL: Ja hoppade denna punkt idag men om jag sover till nästa söndag så skall jag nog ta en runda vi får se.

Jo imonn så skall jag lägga upp ny statistik för november. Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: