fredag 14 november 2014

Fredag 14/11-2014 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt sov dåligt fram till 06:30 då jag var tvungen att gå upp på toan. Sedan la jag mig igen men kunde inte somna om. Så till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan när klockan slog tolv så stack jag ner med tvätten och fick in den. Så upp igen och gjorde inte mycket idag med till kvart i ett så stack jag ner och hängde upp den. Sedan stack jag till ICA för att handla lite. Så mer? Måste ut imonn och ta ut lite pengar tills när jag hämtar datorn. Men annars så är det storstretchen imonn men tar jag en promenad imonn till stan och sedan tillbaks så blir jag varm och kan köra. Så mer? Jo jag kan inte kolla mina spel denna veckan så jag kommer se till söndag för jag får spela med denna datorn till söndag kväll. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag och om jag kommer iväg imonn tidigt så kommer jag köra tidigt med så jag har mer tid att se film imonn har lite inspelat att se imonn och på söndag.

ROMAN: Ja det kommer ta tid innan jag kan köra igen på denna punkt jag skall installera alls program och sedan backaup datorn det kommer ta dagar att göra det jag har 8 GB att installera där.  Så det kommer ta tid innan jag kör här igen.

SPEL: Ja tills söndag hoppas jag att jag kan köra lite vi får se hur det går med det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: