tisdag 4 november 2014

Tisdag 4/11-2014 20:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag trodde att det var en okey natt när jag vaknade idag men så var inte fallet. För när skrivaren gick igång till elva så var jag illa seg. Men jag kom ur sängen till lite efter elva och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då köra igång med romanen men inte idag. Jag satt fram till 13:00 tror jag att det var men så gav jag upp. Istället så stack jag och handlade och hämtade mig box idag. Men jag fick inte mitt modem och utan modem så går det inte att sätta upp boxen så jag fick inte nått gjort idag. Så ringde jag till comhem och skulle få hjälp men det sket sig så jag får se om modemet kanske hjälper för att det skall fungera. Men annars så ger jag upp jag skiter i comhems mail kör Telia de fungerar iallafall. Så mer? Så till fyra tiden så kom jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes. Såg på mina serier när jag åt och fick sedan i mig en kopp kaffe med. Så fick jag ett sms idag men mer om detta till lördag. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja kör igen till torsdag så hoppas jag att smärtan släpper lite till har blivit bättre ja lite bättre tror jag så jag hoppas att det släpper helt sedan längre fram.

ROMAN: Ja kom ingen vart alls idag så jag la ner till ett tiden. Men jag gillar inte att svaret från sista förlaget inte kommer. Skall till fredag maila igen om de inte svarar. Jag vet att de säger nej men skulle vilja ha ett svar från dem innan jag går vidare.

SPEL: Ja till söndag så skall jag städa igen skall ta fettfiltret och skura vägen igen så den blir ren helt hoppas jag. Så söndag blir nog inget av denna veckan.

Så inte mer att säga idag. Jo de har uppdaterat statistiken på binero så den är igång igen. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: