torsdag 6 november 2014

Torsdag 6/11-2014 20:30

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass sådan igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen körde den fram till ett då det var lunch. Sedan igen från två till tre och till halv fyra så stack jag till träningen. Så kan säga idag att jag kollade mina räkningar på comhem idag och jag fick en på 1100. Jag skall ha på 200 och inte nått mer kanske frakt då på 200 men inget mer måste ringa dem imonn och fråga vad detta är. Hon sa till mig att det kommer kosta 200 sedan inget mer på tre månader och nu detta. Så vi får se vad de säger om det. Så mer? Jo gymmet och sedan hem och stretch idag och så middag på det. Såg Jamie Oliver och sedan family guy och en kopp kaffe på det. Så mer? Ja kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn då jag förhoppningsvis har rett ut det med comhem. Så vi ses imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag gjorde hela stretchen idag men fick lite ont i ryggen av det men vi får se till lördag hur det känns.

ROMAN: Ja idag kom jag igång och skrev lite men jag glömde att spara och så kraschade word sedan och jag fick återskapa det igen. Glömmer att spara det är illa när den inte är riktigt stabil så är det illa. Det har hänt en gång förut detta att den kraschar så jag borde ha lärt mig men inte heller. Skall spara varje halvtimme från och med nu. Så det gick okey idag.

SPEL: Ja nästa söndag så får vi se om jag kan få till det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: