lördag 1 november 2014

Lördag 1/11-2014 20:21

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass sådan inatt jag hade druckit för mycket igår så jag var uppe tre gånger inatt. Så till elva kom jag ur sängen och skulle då göra statistiken men igår så fick jag stänga av datorn när det var en uppdatering på virusskyddet. Men jag fick ändå stänga och idag så var det kasst så efter att jag hade lagt upp statistiken så fick jag ominstallera skyddet. Så jag kom inte igång med romanen förrän till 12:30 idag. Körde det idag fram till två då jag gick igång att felsöka mitt mail program. Fick ett svar men det hjälpte inte så jag fick ringa igen och då fick jag det rätt de hade ändrat en sak som jag inte lade märke till. Men då fick jag det att fungera men då var klockan redan halv fyra så jag la ner stretchen idag. Jag gick igång med middagen idag hade jag karréer med pommes. Och såg mina serier när jag åt. Så mer? Rätt kass dag men jag fick ändå lite nerskrivet idag så det blir då en okey dag idag på det hela taget. Så mer? Jo skall se idag om jag vann nått på eurojackpot idag ja igår men jag ser det idag ingen stort men kanske lite. Så mer? Får se när comhem kommer nästa vecka någon gång skulle jag tro. Och då kan jag sätta igång teven och bredbandet med en gång. Telefonen kommer inte igång förrän till den 24é. Så den dagen skall jag också lägga in alla mina serier i boxen. Sedan har jag 88 kanaler att gå igenom för att se om det finns nått att se på dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses tills imonn igen.

TRÄNING: Ja inget alls idag men till nästa vecka så måste jag köra stretchen igen. Men jag tror att skadan blir värre om jag kör men vi får se till måndag.

ROAMN: Ja tappade en halvtimme idag men körde mina en och en halv timme iallafall. Men det går trögt ännu skulle vilja ha svaret från sista förlaget med så jag kan gå vidare sedan. Men bör komma till nästa vecka tror jag.

SPEL: Ja vi får se tills imonn om jag har lust eller inte. Men det beror nog på sömnen som vanligt.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: