torsdag 27 november 2014

Torsdag 27/11-2014 20:15

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen trotts att jag tog starktablett. Hade svårt att somna igår och vaknade sedan till sex tiden idag. Efter detta så somnade jag inte igen och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Sedan var det middag och jag såg på teven med lite sedan family guy. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe idag tog en extra av det nya jag köpte igår. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto såg det igår redan. Innan tog det en dag innan svaret kom men nu så har det fått upp farten och jag fick det igår. Så mer? Jo jag får inte igång netflix och så kan jag inte få igång telefonsvararen jo den går igång men jag kommer inte in i den sedan. Så mer? Jag har mailat om detta det kan hända att jag slängde ett mail om netflix om jag inte minns fel. Men jag hoppas de kan skicka ett nytt igen. Så mer? Nä återkommer med mer tills imonn…

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra lite sen och så hoppade jag ett par magövningar idag. Jag har suttit snett när jag satt vid musikdatorn så jag känner av det i ryggen nu. Så jag hoppade två övningar idag och sedan när jag kom hem så skippade jag stretchen med. Vi får se till lördag om det är bättre då det var nästan bra innan men men.

ROMAN: Ja idag så körde jag igen och det gick bra idag gjorde en sida lite mer idag så en bra dag idag. Imonn är det tvätt men till lördag kör jag igen.

SPEL: Ja söndag får vi se om andan faller på.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: