fredag 7 november 2014

Fredag 7/11-2014 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen. Vaknade sedan till tio tiden och sov sedan inte efter detta. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag igång med romanen men det gick så där idag och till halv två så la jag ner för dagen idag. Så efter detta så ringde jag till comhem och jag hade fattat fel jag skulle få bredbandet gratis i tre månader resten fick jag betala. Så nu ligger jag 1000 back denna månaden suck. Satte in datorerna på skann och så drog till ICA och sedan ner och hämtade modemet. Så sedan såg jag mina serier som jag spelade in innan på den gamla boxen. Och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och såg på boxen. Jag tror inte det går att se på vanlig teve nu måste köra genom boxen för att se. För jag fick inte det att fungera men boxen fungerar som den skall och efter middagen så satte jag igång att koppla in och ta bort det gamla. Tog fram till nu att få allt att fungera men då har jag kopplat in datorn på nya och jag fick 54 MB på den och 51 MB på det trådlösa på musikdatorn. Illa var att det bara går att koppla två datorer till den så jag fick köra musikdatorn på trådlöst. Skall pilla lite mer med det trådlösa imonn skall ut en sväng imonn med sedan så skall jag pilla med detta. Skall då se till att jag kan komma åt alla skrivare och nätverket med musikdatorn. Så mer? En okey dag idag och jag fick allt inställt och alla serier kommer spelas in det har jag ställt in idag. Så mer? Jo jag fick igång mailet med idag det var telias modem som stoppade det nu gick det med en gång. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu skall jag köra storstretch imonn och laga träningsmaten så jag har att göra imonn med. Får se när jag kommer hem.

ROMAN: Ja körde en timme idag innan jag gav upp för idag skulle ringa och tänkte får göra det i tid idag. Men lite blev det gjort iallafall. Så kör igen till måndag på denna punkt.

SPEL: Ja städning till söndag jag hoppas då få köket rent för målning till december och fett filtret med.

Så inget mer idag jo nu är jag comhem:are från idag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: