onsdag 5 november 2014

Onsdag 5/11-2014 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt men inatt så hade jag druckit för mycket så jag fick upp ett par gånger. Vaknade sedan till tio tiden och kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå halv ett så jag kunde gå. När den gjorde detta så stack jag till tandläkaren. Hade inget som behövdes lagas idag och fick mig en runda med tandhygienisten idag sedan bar det av till ICA för att handla lite. Och sedan hem hade hoppats på att få mina grejor från comhem men det blir imonn tror jag. Jag var uppe på hemsidan och såg då att ett nytt paket skulle komma troligen imonn men jag hämtar det till fredag hinner inte imonn. Så mer? Hade hoppats på att få idag men inte heller och att de inte skickar modem på samma gång är lite underligt för utan modem så kan man inte använda boxen. Så mer? Jo till tre tiden så gick jag igång med middagen var tidig idag. Hade kotletter med stripes och såg min serie när jag åt tar den från TNT. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Och så satte jag mig och läste ett par kapitel idag ur Liza Marklund. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp är redo för träningen imonn har packat väskan idag och hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

ROMAN: Ja gick inte bra innan men imonn så hoppas jag att jag kommer igång som jag vill. Skall inte hämta paketet förrän till fredag så jag har inget mer att tänka på. Men det är lite underligt att de inte mailar mig från sista förlaget. Har de inte hört av sig till fredag så skickar jag ett mail till. Jag vet inte hur länge det tar att svar på mail men en vecka är väl okey hoppas jag.

SPEL: Jaha söndag blir det inget på denna punkt jag skall städa köket och rengöra fläkten. Men till nästa söndag igen så får vi se.

Så inget mer idag jo problemet med blogg programmet är borta var kanske tillfälligt bara men jag hann posta ett inlägg på det får se om jag får svar. Så nu är det nog för idag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: