lördag 8 november 2014

Lördag 8/11-2014 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår så hade jag för lite laddning på min mobil så jag la den på laddning. Och så somnade jag det har inte hänt på 18 år att jag gör så. Och som jag har sagt innan om det händer att jag somnar tidigt så vaknar jag igen till tre tiden men inte idag. Sov fram till sju tiden och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten. Så sedan så skulle jag då sticka till en kvart över tolv idag men jag satte mig vid datorn för att kolla en sak och vips så var klockan redan halv ett. Så jag kom sen idag brukar alltid vara i tid annars ja det var sex minuter efter idag. Jag mötte min trumkompis och vi tog lite kaffe och en macka och tjötade lite. Så efter detta fick jag idag gå hem för pengarna på kortet var slut jag hade 9.50 kvar så det blev till att gå. Så kom hem någon gång jag såg inte när och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg mina serier när jag åt. Nu inspelade på min nya box men jag måste säga att den är så där det finns ingen knapp att stänga av det inspelade programmet med. Men jag vänjer mig nog vid detta hoppas jag har fått alla inspelningar jag vill ha på rätt tid och rätt antal sparade program med. Men jag raderar med en gång så annars så gör maskinen det men då ligger de kvar i fem avsnitt innan de försvinner. Så mer? Jo jag satte igång att göra om det trådlösa nätverket med nytt lösenord mm. Det var Nintendo och teven och mobilen med som jag rattade om idag. Så mer? Jo det är lotto idag ni får se på twitter idag om det gav nått eller så imonn på twitter annars blir det till måndag på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Imonn är det städning som jag hoppas resulterar i att jag får rent köket och fettfiltret med. Mer om detta imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag var sen idag så jag hoppade stretchen idag hann inte med den idag. Och så fick jag inte gjort träningsmaten får göra den imonn efter städningen.

ROMAN: Ja till måndag så hoppas jag att jag kan köra igen så hoppas jag att jag får svar från sista förlaget med till nästa vecka. Vi hoppas på det annars så ringer jag en dag för jag vet inte hur länge de tar på sig att svara på mail. Vi får se till nästa vecka.

SPEL: Ja inget tills imonn men jag hoppas kunna köra till nästa söndag vi får se.

Så inget mer att säga så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: