söndag 2 november 2014

Söndag 2/11-2014 20:20

DAG: Jaha natt rätt kass och sedan kom jag inte ur sängen idag förrän till tolv. Fick i mig frukosten och så satte jag mig och skulle fixa mitt email det har jag hållit på med hela dagen idag. Jag ringde supporten men de kunde inte heller så jag satte igång att felsöka det tog hela dagen idag. Och jag har kommit fram till att det är fel hos dem. Det blir ett felmeddelande och det löses med att byta port men det går inte. Så felet ligger hos comhem inte hos mig skall ringa en dag till dem igen och se om de har en lösning på det. För det är inte mitt program som gör fel utan fel port och det är deras fel inte mitt. Så mer? Jo till halv fyra tiden så kom jag på att jag skulle laga mat och gjorde detta men jag satt mig och kollade en grej så jag brände smöret och brandvarnaren gick igång. Så den fick jag ta ner och ta ut batteriet på den. Så sedan fick jag min mat jag hade karréer med stripes och såg mina serier när jag åt. Så mer? Jo jag kanske har vunnit lite idag ja igår men ser det idag. Ni får veta på twitter idag om det gav nått eller så imonn om det inte gav nått. Så mer? Jo jag får fel meddelade från mitt blogg program när jag skall lägga upp på min blogg. Skall ta och maila dem om det en dag med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag kör tills imonn då menar jag stretch men träningen skall jag köra iallafall. Mer om detta imonn.

ROMAN: Nu hoppas jag att jag får svar till nästa vecka så jag sedan kan gå vidare med min nya roman.

SPEL: Nä det blir inget idag jag hade annat att göra och det gick inte bra med det heller. Får se till nästa söndag om jag kör då.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: