torsdag 30 oktober 2014

Torsdag 30/10-2014 20:19

DAG: Jaha till natt inatt och den var rätt okey idag ja eller inatt. Men jag vaknade tidigt idag redan till tio ja jag var vaken innan detta med men till tio så sov jag inte mer. Var uppe en gång på toan sedan så låg jag och väntade på att klockan skulle slå elva. När den gjorde detta så kom jag upp och fick i mig frukosten. Så till tolv så gick jag igång med romanen. Körde den idag till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre då det var slut för idag. Så sedan stack jag till träningen och sedan hem igen, och så middag. Såg på Jamie Oliver och så sedan på family guy som vanligt. Så mer? Jo imonn skall jag ta bort Telia och lägga till comhem det kommer igång till december för det är en månad uppsägning på det. Så mer? En okey dag idag med rätt okey sömn med så.

TRÄNING: Jaha idag körde jag mitt pass och tog lång tid idag men jag fick allt gjort idag missade lite förra veckan en övning. Så idag cyklade jag bara i tio.

ROMAN: Ja det gick lite bättre idag och jag fick något gjort idag iallafall. Så mailade jag till ett förlag idag de sista de skulle svara på två månader men nu är det över tre så jag drog ett mail idag om detta. Har nog glömt bort mig, och jag vet att de säger nej men hade varit roligt att få ett slut på detta nu. Så jag kan gå vidare men nästa.

SPEL: Japp till söndag får vi se.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: