tisdag 14 oktober 2014

Tisdag 14/10-2014 20:28

DAG: Jaha till natt igen och jag tog en starktablett till igår men sov bara fram till tio idag. Och jag vaknade ett par gånger med. Så kom ur sängen och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan från två till tre. Och då stack jag till träningen idag. Så tränade sedan hem igen och skulle göra stretch men jag har ont i sidan av ryggen så jag la ner idag och gick igång med middagen. Såg Jamie Oliver när jag åt idag och sedan på family guy så mer? Jo jag hade glömt att spela för förra veckan på lotto eller så var det något annat fel för jag såg inte mitt spel. Men denna veckan är jag med. Så mer? Jo jag beställde en wok men idag så ringde de och sa att den inte kommer förrän till december och så länge vill jag inte vänta. Skall ut imonn och köpa tänkte jag tar av mina sparpengar tills jag får tillbaka de jag la ut. Så mer? Lite konstig dag idag eftersom jag missade träningen igår. Jo min persienn gav upp  idag så jag måste ut till fredag och köpa en ny. Där ryker lite till av mina pengar suck.

TRÄNING: Ja gick illa trögt idag med benen men jag fick allt gjort men det tog tid idag så jag hann inte med så mycket cykling idag. Så skall jag i övermonn och köra igen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra även om det tog emot lite idag dagen var inte som den brukar vara. Men jag fick gjort och är nöjd för idag.

SPEL: Japp till söndag så kör jag igen hoppas jag.

Kan säga att tangentbordet är kasst i detta program det tar inte men när jag testar i word så är allt okey. Så nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: