fredag 10 oktober 2014

Fredag 10/10-2014 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt. Vaknade ett otal gånger och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Idag så skulle jag då hämta mobil och sedan slänga mina sängar så jag körde på halv fart idag på romanen. Och till ett så la jag ner och stack in till stan fick vänta en halvtimme för att komma fram i kön men sedan så fick jag min mobil ja morsans mobil vill säga. Så sedan gick jag hem idag och glömde köpa träningsmaten för jag ville snabbt hem och slänga sängarna. Så jag får sticka imonn och göra detta innan stretchen. Så hem och ringde på min granne och sa att jag skall köra. Sedan fick jag ut mina sängar och så hasade vi ner dem för trapporna och det började regna med då och jag har ingen uthållighet alls det var tungt att köra idag. Men jag blev ändå inte helt slut som jag har blivit innan. Så sedan in och kollade mobilen den är okey men de bytte skärm på den varför de gjorde detta vet jag inte men när de satt in den så är den lite utanför. Men jag hoppas att det inte spelar någon roll för nu har jag inte längre någon försäkring på den. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med klyft och såg mina serier idag när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig ett tag tills nu. Det var nog allt för idag det. Mer? Jo jag skall till morsan på söndag och lämna den nya och så ladda in lite i den med och fixa ett par konton med det är lite att göra sedan skall hon lära sig den med det kommer ta tid. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu måste jag ut imonn och handla träningsmat men sedan skall jag köra storstretch måste göra det imonn har hoppat nu länge men imonn så kör jag.

ROMAN: Ja segt idag hade illa svårt att fokusera idag men fick ändå en timme och det är okey för kass natt. Kör igen imonn hoppas på bättre sömn då.

SPEL: Ja nu blir det inget spel till söndag skall till morsan då och lämna mobilen. Men det tar jag igen till nästa söndag hoppas jag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: