fredag 17 oktober 2014

Fredag 17/10-2014 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen sov lite och vaknade igen till halv åtta. Låg sedan vaken till tio tiden då jag fick en tio minutare och så låg jag till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så stack jag ner med tvätten idag till tolv tiden. Fick in den och så upp igen, sedan fick jag vänta fram till kvart i ett då jag stack ner igen och hängde upp den samma. Så efter detta så skulle jag då sticka till IKEA men såg igår att de inte har persienner alls nu. Så jag kollade och såg att de hade på Jysk så jag åkte dit tog bussen dit sedan vagnen hem. Så var och handlade med innan jag stack hem. Men idag hade jag glömt mina pengar så jag fick ta det på kort glömde lägga in pengarna i plånboken igår. Så innan jag stack så satte jag båda datorerna på skann och de var klara när jag kom hem. Var hemma vid tre tiden idag tog lång tid att hitta till Jysk det var länge sedan jag var där ute med de har byggt om. Så mer? Jo till fyra tiden så fick jag upp tvätten och så satte jag igång med middagen. Nä innan detta så satte jag upp nya persiennen jag gick igång till tre när jag kom hem och var klar till fyra då jag hämtade upp tvätten. Kan säga att skruvarna som var med var så blöta att de tappade formen men som tur var så fanns det två extra. Så hade karréer och stripes idag och såg massor med serier idag men jag har tills imonn med har bunkrat upp denna veckan som inte varit som vanligt heller. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med. Jo så vann jag med jag la upp detta på twitter om ni går upp på min blogg så kan ni se där. Jag fick 80 på jokern i onsdags. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn skall jag köra igen då hoppas jag. Det som är illa är att jag inte vet varför jag har ont i ryggen. Nu kan det vara sned säng och under lång tid så det tar tid innan ryggen läker. Men det kan också vara att jag sitter framför datorn då sitter jag lite fram för att se. Men det borde släppa tycker jag vi får se tills imonn på stretchen om det är bättre eller som innan. Jag hade varit glad om jag kunde komma på vad det är så jag kan fixa till det igen. Eller så är det åldern jag läker inte som innan innan kunde jag ligga snett och så blev ryggen bra på en eller två veckor men inte nu. Jag hoppas det släpper iallafall.

ROMAN: Ja det gick trögt men kom på en bra grej i torsdags som jag skall lägga lite mer på innan jag ger upp en stickhistoria. Men jag hoppas jag sover tills imonn.

SPEL: Ja till söndag så hoppas jag att jag hinner med det och att jag har lust att göra med. Men jag måste ringa till morsan och fixa en grej.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: