torsdag 16 oktober 2014

Torsdag 16/10-2014 20:37

DAG: Jaha sen idag men nu är jag här. Till dagen då kom till sans redan till åtta tiden idag för det regnade så jag kunde inte somna om igen. Så kom ur sängen till tio tiden fick i mig frukosten och en kopp kaffe. Sedan skulle jag då köra igång med romanen. Det gick trögt idag men körde fram till ett sedan igen från två till tre. Sedan bar det av till träningen så sedan hem igen. Och så middag på det fick inte i mig allt idag kände mig lite seg idag. Så mer? Jo jag skall imonn ut och köpa ny persienn åker till IKEA tänkte jag kanske finns närmare men jag vet att de har. Så mer? Kass dag idag men träningen gick okey och romanen gick så där idag. Har inte mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja fick skippa magövningen idag har ont i korsryggen så jag hoppade sista setet idag på den. Men annars gick det bra idag trotts tidig morgon.

ROMAN: Det var illa trögt idag men jag satt ändå två timmar men jag fick kolla mycket idag och det tog tid men jag fick mina två timmar ändå idag så okey.

SPEL: Ja vi får se till söndag vad som händer. Skall ringa morsan med så vi får se vad jag hinner med då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: