onsdag 8 oktober 2014

Onsdag 8/10-2014 20:15

DAG: Jaha till natt igen då och en jävligt kass sådan inatt vaknade ett otal gånger under natten och till fem tiden så låg jag vaken och såg lite på teve jag loggade in på c-more och såg en serie ja jag såg inte hela men en bit för jag hoppades att jag skulle somna om igen. Och det gjorde jag en kort stund tio minuter tror jag sedan till åtta tiden gick jag upp och fick i mig en storfrukost idag. Jag tog oxpytt och ett par mackor idag hade suttit gott med bacon med men det hade jag inte idag. Så fick i mig två koppar med kaffe idag och så till ett tiden så kom jag igång med romanen. Till tre så la jag ner detta och till halv fyra så gick jag igång med middagen. Idag hade jag kotletter med pommes och såg mina serier när jag åt. Började på en film men såg inte klart på den idag tar det en annandag. Så mer? Måste säga att idag blev en bra dag trotts att jag sov kasst men jag tror att det var en stor frukost som gjorde skillnad idag. Så mer? Jo det är lotto idag så spana på twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Och så har jag kört min träningsapp idag jag satte in den på 3000 steg men har idag bara gjort 2235 steg. Men jag mätte inte i morse med hade nog kommit upp till 3000 om jag började mäta när jag gick upp idag.

ROMAN: Ja lite segt att komma igång idag men jag trodde att jag inte skulle få nått gjort idag alls men så körde jag igång och det gick bra idag. Höll på fram till tre idag och det gick bra.

SPEL: Ja söndag vi hoppas att lusten kommer över mig till söndag så skall jag skaffa ny pryl till denna dag tror jag. Vi får se vad som händer.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: