lördag 11 oktober 2014

Lördag 11/10-2014 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger fram till tio tiden kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med romanen. Men idag ville det inte som jag ville jag kom igång till halv ett och körde sedan till halv två. Så efter detta så skulle jag ut och handla lite men kom inte iväg förrän till halv tre idag. Handlade lite sedan hem igen och lagade sedan träningsmaten. Så efter detta så skulle jag då köra storstretchen men inte idag la ner det till fyra tiden. Gick igång med middagen istället idag hade jag kotletter med pommes och såg mina serier på teven när jag åt. Igår gick en ny igång som jag såg idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så gick jag och la mig. Så mer? Jo det var eurojackpot igår men de ringde inte men kanske lite ni får spana på twitter idag om det gav nått. Sedan är det då lotto med kommer också upp idag om det gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn skall då ut en sväng sedan kommer jag hem igen.

TRÄNING: Ja idag hoppade jag hela stretchen igen och jag fick mer ont i ryggen av att bära ner sängarna så jag tänkte eftersom klockan var fyra så lägger jag ner idag. Men näste vecka så måste jag göra även om det gör ont.

ROMAN: Ja idag gick det trögt och jag skulle komma på samtal mellan två personer men det gick inte alls bra idag. Så jag la ner för idag tänkte tar det till måndag om jag sover bättre så.

SPEL: Ja jag håller upp med spel denna veckan men till söndag så skall jag köra hoppas jag.

Så inget mer att rapportera idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Pengar

Inga kommentarer: