fredag 24 oktober 2014

Fredag 24/10-2014 20:32

DAG: Jaha till natt och en jävligt kass sådan inatt. Sov illa hela natten och så även på morgonen. Vaknade till sex tiden och sov sedan en kort stund en tio eller nått sånt. Kom ur sängen till elva tiden eller lite innan fick i mig frukosten och så skulle jag då köra igång med romanen. Men det ville sig inte idag det kom en uppdatering till datorn och efter detta så somnade inte datorn igen. Så jag gick igång att felsöka detta och då blev klockan två innan jag var klar och jag var inte klar men jag kunde inte fixa det. Så jag fick sätta igång skannern och sticka till ICA för att handla. Så fick jag problem med musikdatorn med. Så jag fick inte nått gjort på hela dagen idag. Och jag skulle ringt idag med men glömde av detta när det gick fel. Får ringa till måndag igen. Så tog ut 500 idag och sedan köpte jag det jag skulle och så hem igen. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare med klyft och ketchup såg på mina serier när jag åt. Och efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så testade jag igen att söva datorn och då gick det som det skulle. Jag tror det var McAfee som låg bakom detta för uppdateringen kom därifrån. Men nu är det löst och jag är nöjd med detta trotts att jag inte fick nått gjort på hela dagen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har ont i sidan igen det är bak men också fram mot höften. Vi får se hur jag gör med stretchen imonn. Det är fan att jag inte kan komma på vad det är. Något gör jag som gör att det gör ont men jag vet inte vad det är.

ROMAN: Japp inte nått gjort idag tänkte nu kör jag igång men då kom uppdateringen och jag tänkte tar den innan så kör jag sedan. Men det sket sig och så var jag trött med så nä inte idag. Men det tar jag igen tills imonn.

SPEL: Ja som jag sa innan så får vi se om jag får till lite spel till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: