söndag 26 oktober 2014

Söndag 26/10-2014 20:26

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass sådan igen så idag låg jag kvar till halv ett innan jag gick upp. (Ja jag trodde detta ett tag) Så fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med dammsugningen då var klockan redan halv två. Dammsög och så kom jag på att jag inte alls gick upp sent idag. Eftersom klockan gick en timme före idag ställde inte om den igår. Så sedan stack jag ut ett ärende och hem igen. Så mer? Jag satt och tittade på en serie som inte kom med igår det tog en timme sedan gick jag igång med middagen. Jo jag vet att jag inte vann stort för då hade de ringt men kanske lite. Jag behöver runt 50000 så kan jag göra allt jag vill göra. Ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag korv och pommes och såg mina serier när jag åt. Så efter detta så följde en kopp kaffe och så la jag mig på sängen och väntade på detta jag gör nu. Så mer? Hade inte lust med nått idag efter kass natt så jag fick inte nått gjort på hela dagen idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja skall köra stretch till nästa vecka även om det gör ont för kör jag så blir det lite bättre sedan tror jag. Vi får se tills imonn hur det går med det.

ROMAN: Ja hoppas jag kan köra imonn har varit väldigt trögt ett tag nu men jag kommer inte på nått och då är det svårt att skriva. Men tills imonn så hoppas jag att jag sover lite bättre så skall det nog gå bra.

SPEL: Nä idag hade jag inte lust alls att köra så jag hoppade det idag. Får se till nästa söndag om jag kör då.

Så nu var det över för idag ses igen imonn. Jo en sak till jag kommer få statistik tills imonn för 7 dagar och sedan till den förste kommer för hela månaden på mail jag kanske kan lägga upp detta på statistik sidan så ni kan jämföra vad Binero lägger upp och vad Google lägger upp jag tror på Google det skiljer rätt mycket mellan dem. Men då blir det till den förste jag lägger upp detta. Så nu är jag klar för idag och säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: