måndag 6 oktober 2014

Måndag 6/10-2014 20:17

DAG: Jaha natt igen och en lite underlig natt igen ja eller morgon idag. Vaknade någon gång och jag tror jag var uppe på toan och sedan la jag mig igen och somnade. Så vaknade ett antal gånger fram till tio tiden då jag skulle se på klockan då var klockan uppe. Jag vänder ner den för den är som en svetslåga illa stark så jag vänder ner den när  jag sover. Men det var uppe och jag kan inte komma ihåg att jag har gjort det det är andra gången nu som detta händer. Men jag kanske gör saker i sömnen för jag kan inte komma på att jag har gjord det. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen som jag idag körde till ett då var det lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen och så stretch nästan idag och så middag på det. Mailade till comhem igår eller om det var förrgår fick svar igår och de sa att jag inte hade den kanalen men jag har kunnat spela in den i över ett år. Mycket skumt detta men jag la på den idag så till nästa månad så har jag den igen. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja lite sen idag så jag fick tio minuter på cykeln idag men det gick ändå bra idag. Men nu känns det att jag har höjt tar ett tag innan det gör det.

ROMAN: Ja idag gick det bra kunde koncentrera mig och körde mina två timmar idag. Men fick sluta mitt i hann inte med allt idag så jag kör igen imonn.

SPEL: Ja vi får se till söndag om jag har lust att spela hoppas det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: