söndag 19 oktober 2014

Söndag 19/10-2014 20:27

DAG: Jaha som vanligt blir det natt med en gång. Sov så där inatt och vaknade alldeles för tidigt idag och till elva tiden så kom jag ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugning till tolv tiden. Så efter detta så la jag ner spel idag och gick igång med hemsidan istället. Jag la ju på ny statistik för ett par dagar sedan men jag glömde bloggen. Så jag fick tre som var inne på sidan men de flesta är på bloggen och det la jag till idag. Ni kan se hur många som var inne om ni rullar ner en bit i höger spalten. Dag är det 4 som var igår men imonn så kommer alla med även de som är på bloggen då blir det lite mer. Så efter detta så satte jag mig och såg film som gick länge men jag ringde morsan med idag och skulle hjälpa henne att skicka sms. Men det gick så där har inte fått nått sms vilket betyder att jag inte fick henne att förstå men jag gör ett försök till till tisdag. Så sedan så såg jag film och när jag såg så såg jag att klockan hade blivit mycket så jag pausade och gick igång med middagen. Idag hade jag kotletter med ris för jag hade bråttom att laga idag så jag tog ris som går fort att göra. Så såg mer film och sedan alla serier som jag hade missat förra veckan. Nu har jag två filmer att se som jag sparade sedan kommer lite till om ett par dagar som jag skall spela in. Så mer? Jo jag kommer troligen inte kunna lägga upp statistik som jag gjorde innan men jag skall lägga upp när min gamla kommer ikapp. Den ligger en vecka bakom nu så jag lägger upp när den är ikapp. Så mer? Jo ingen storvinst igår men kanske lite. Ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det som vanligt inte blir nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Och då skall jag köra stretchen med måste göra det nu…

ROMAN: Ja har kommit på lite idag med som jag skall köra sedan nu har jag kommit till branden som Rogers föräldrar var med i och dog. Men efter detta så har jag mycket mer så jag säger att det går rätt bra nu. Om jag bara kunde sova lite bättre.

SPEL: Ja hoppade idag denna punkt annars hade jag inte kommit ikapp med mina filmer och serier. Men till söndag om allt går som jag vill så kör jag igen.

Så jag kan se statistiken live nu om jag vill skall se idag om det är någon uppe till nu och läser bloggen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: