lördag 18 oktober 2014

Lördag 18/10-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och vaknade ett otal gånger under natten tror jag att det var under natten. Det var grannarna som hade folk hemma så jag hörde dem. Sov sedan så där under natten fram till sju tiden låg sedan vaken fram till tio men somnade inte om igen efter detta heller. Brukar kunna det runt nio tio tiden men inte idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så sedan skulle jag då gå igång med romanen. Idag var det trögt som fan men satt ändå en och en halv timme idag innan jag gav upp för dagen. Gick igång med träningsmaten och när denna var klar så skulle jag då köra stretch men inte idag jag la ner hade ingen lust idag. Så jag körde igång med middagen istället. Så hade idag korv och pommes och ketchup såg så många serier som orkade idag har ett antal kvar. Det är inte bra att komma efter i seendet för jag har inte tid att ta igen det sedan. Men såg så nu har jag bara ett par filmer kvar och lite till som jag skall se imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo det är lotto idag så vinner jag så ser ni på twitter idag eller imonn. Jo statistiken på Binero är kass så jag vet inte om jag får upp mer statistik nu. Jag startade Google igår men vet inte om jag kan lägga upp den som jag har gjort innan. Vi får se om ett par dagar hur det ser ut och till den förste så kommer det nog upp med den gamla ändå. Går det så kommer jag lägga upp nya med men vi får se.

TRÄNING: Ja det blev inget idag men till nästa vecka så måste jag köra igen har hoppat ett bra tag nu. Men det är ryggen som är kass vad det nu är som gör det. Men till måndag så kör jag som vanligt igen hoppas jag.

ROMAN: Ja kass natt och kass dag det hänger ihop så även idag. Men lite fick jag ändå gjort idag och kom på mer att skriva med idag. Så en okey dag iallafall.

SPEL: Ja skall ringa morsan imonn och så skall jag se alla filmer och serier så jag tror inte jag spelar imonn alls men kanske vi får se.

Så nu var det slut för idag och tack för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: