onsdag 15 oktober 2014

Onsdag 15/10-2014 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och inatt sov jag rätt kasst fram till åtta. Hade hoppats att jag skulle somna igen men så blev inte fallet idag. Kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten. Idag tog jag två koppar kaffe men det hjälpte inte idag var seg hela dagen idag. Så satte mig och skrev idag men till två tiden så gav jag upp. Och till halv två tiden så stack jag till Järntorget. Sedan hem igen det är synd att de inte har hemsida som man kan se pris på för jag såg idag att de hade stekpannan för 300 inte 500 som jag gav och woken jag köpte idag låg på 350 inte 700 som den jag tänkte köpa på internet. Men det går inte att se detta man måste åka dit för att se det är kasst. Så det är samma sak med mediamakt som lite illa till de hade inget alls på hemsidan när de gick igång och nu kommer de nog gå omkull. Men måste ha en hemsida så man kan se vad de har och vad det kostar. Så åkte sedan hem till torget och handlade lite innan jag tog mig hem i regnet. Så mer? Det är kallt här men jag har stängt av alla element för det knäpper i dem när det är kallt på natten och sedan varmt på dan. Så jag måste vänta tills det är runt sex på dan och sätta på dem då knäpper de inte. Och jag kan inte sova om det knäpper i dem så jag fick stänga av dem efter våren. Så mer? Jo jag fick min wok och det var inte samma som jag skulle köpa på internet men denna duger och så kommer jag undan med 350 mindre med. Så mer? Jo till tre nä halv fyra så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg mina serier som är väldigt många nu. Missade måndag och tisdag och nu torsdag med att se som jag annars skulle ha sett mycket på. Ja på tisdag hade jag sett två eller tre. Så mer? Jo det är lotto idag och nu är jag med missade förra veckan på nått sätt. Ni får veta på twitter men det är ingen storvinst för de har inte ringt tror att de drar innan jag köra blogg. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu kör jag igen imonn lite vila nu men jag hoppas att jag kan köra stretchen nu har missat mycket på den ett tag nu. Men går det som det skall så kör jag imonn.

ROMAN: Ja skall idag börja med att säga att jag fick ett mail i lördags från ett förlag. Lite konstig dag att maila men de ville inte ha den och det visste jag att de inte skulle. Så nu är det två kvar som skall säga nej och så kan jag köra på den nya. Ja jag gör det redan nu men jag kan lägga detta bakom mig och koncentrera mig på den nya. Idag blev det bara en halv timme men lite gjort iallafall.

SPEL: Ja söndag skall ta och kontakta morsan om en grej men skall köra om jag har lust.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: