torsdag 7 augusti 2014

Torsdag 7/8-2014 20:29

DAG: Jaha sen idag men till natten som var rätt kass för jag vaknade tidigt och kom sedan ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men inte idag jag la mig på sängen fram till lunch. Så efter lunch så kom jag igång bättre och körde sedan fram till tre. Efter detta så stack jag till träningen och så hem stretch och så middag på det. Men idag satt jag så jävla länge att klockan slog åtta för länge sedan. Tog en kopp kaffe men fick inte i mig den tar den efter jag är sen. Så mer? Trodde idag att jag hade sovit rätt bra men när jag sedan skulle köra igång med romanen så nä. Det är bättre att lägga sig än att försöka skriva då och det gjorde jag. Så mer? Jo jag såg family guy och sedan lite Simsons idag seg som jag var så satt jag och glodde länge idag. Men ändå en rätt okey dag trotts att det inte gick som jag ville idag.

TRÄNING: Ja idag gick det så där hade ingen fart alls idag men fick ändå cykla i en kvart så inte så kasst ändå. Men det gick trögt idag. Kass sömn så.

ROMAN: Ja missade en timme idag men jag kom sedan igen med mera fart. Det gick bra idag när jag väl körde. Imonn är det tvätt så blir inget på denna punkt.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Japp till söndag så kör jag igen. Vi ses igen då.

Så nu är det slut för idag och jag vann inte nått på jokern igår men kanske lite på lotto ni får spana idag på twitter. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: