onsdag 13 augusti 2014

Onsdag 13/8-2014 20:39

DAG: Ja idag är jag sen men det började i morse jag kom ur sängen till elva men la mig sedan efter frukosten i en timme. Jag var seg och tänkte jag kör till tre så jag kan ligga ett tag jag låg en timme till ett. Sedan gick jag igång med romanen och körde den idag fram till 15:00. Då jag skulle börja med maten men kom då ihåg musikdatorn och satte igång att pilla med den. Det tog till fyra innan jag var klar med den jag hade sett på 8 men det hade kommit nytt på 8.1 till den. Så idag uppdaterade jag allt ja nästan jag sa att jag hade lite problem med den så jag skall ta och ringa till fredag. Jag har support till 2016 på den jag köpte det när jag köpte den. Så sedan till fyra tiden så körde jag igång med middagen. Och jag var inte riktigt klar med musikdatorn men gick igång med middagen iallafall. Så hade idag hamburgare och klyft och såg mina serier när jag åt men jag sparade en till en annan dag började på den men la ner kände inte för att se idag. Så mer? Ja kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo det är lotto men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja idag kom jag igång lite sent men jag tänkte att jag ligger kvar så blir jag pigg och så kan jag skriva sedan. Det är rätt meningslöst att gå upp om jag inte är pigg för då blir det ändå inget gjort. Jag kom igång idag till tre tiden då jag satt och skrev rätt mycket innan jag la ner för dagen. Jo jag skall meddela att jag har haft inne boken i en månad nu det var den 8 fredag som jag hade haft den inne i en månad men jag var seg och glömde detta då. Så nu är det en månad kvar eller kanske två innan de hör av sig och jag är säker på att de säger nej men jag vill ha effekt som jag sagt innan så det är okey ändå. En rätt okey dag men jag tror jag är bättre på kvällen att skriva inte på morgonen jag är inte riktigt vaken då. Men det går inte att ändra till kväll för jag kommer inte kunna sova då. Innan så skrev jag alltid kväll innan jag gick och la mig men som det är nu går inte det.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja till söndag kör jag igen då ja och hoppas då att det jag har bestämt mig för att göra går att göra. Men jag kommer spela ett par timmar iallafall så får vi se hur det går.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: