måndag 11 augusti 2014

Måndag 11/8-2014 20:34

DAG: Jaha idag var jag sen igen men jag kollade på family guy och hade inte lust att jäkta så jag satt kvar idag. Så efter detta så tog jag mig en kopp kaffe och så ringde det på telefon. Kan säga att min samsung har fått för sig att ringa tyst det gör den varje gång och jag vet inte varför och det går inte att ändra detta. Jo jag gör det men inget händer den ringer tyst ändå. Skall höra av mig till samsung om detta varför den gör så. Morsan skall få den så då kan den inte ringa tyst. Så det ringde och det var e-on och jag förlängde mitt avtal med dem idag och gick ner från 48 till 42 eller nått sånt så jag tog ett avtal igen på tre år. Så därför är jag sen idag och att jag satt länge framför teven med. Så till dagen då kom upp till elva men hade villat sova längre men till tio så satte grannen igång stereon och då sket det sig. Så kom upp till elva och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem och så stretch och så middag. Så mer? En rätt okey dag idag.

TRÄNING: Ja körde idag och idag var jag sen tog det alldeles för lugnt efter ett tag och cyklade bara i tio idag. Men annars så gick det bra idag.

ROMAN: Ja körde på idag och det gick bra tog lite tid att hämta info idag som vanligt så tar det en evig tid att få fram fakta. Men det gick bra idag och jag kör igen imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja till söndag så kör jag igen kan då hoppas att jag får ihop 600 så jag kan köpa nya grejen och att jag får en landningsplats med den måste man kämpa ihop. Men till söndag så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: