söndag 24 augusti 2014

Söndag 24/8-2014 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en jävligt kass sådan grannarna var vakna inatt så även jag då. Somnade och vaknade igen ett otal gånger och till elva när skrivaren kom igång så låg jag kvar. Låg ända till halv ett innan jag kom ur sängen. Men seg var jag så jag fick i mig frukosten sedan så dammsög jag och så skulle jag då sätta igång med spelet men jag la ner för idag. Så sedan gjorde jag inte nått fram tills klockan slog tre då gick jag igång med middagen. Hade idag fiskpinnar med mos och lite majonnäs. Såg min serie och så fick jag i mig en mjukis idag och så satte jag mig och läste ur de tolv. Ja en kopp kaffe fick jag i mig med. Så en kass dag idag fick inte nått gjort idag och som vanligt så börjar det med kass natt.

TRÄNING: Ja kan meddela att jag har ont i ryggen ännu jag har legat för länge på kass säng. Trodde det skulle ge upp men det har tilltagit med ont i ryggen efter att det först blev bättre. Men som jag sa så låg jag för länge på kass säng.

ROMAN: Ja jag har fått ett svar till men jag har glömt att säga detta på grund av annat. Det var det lilla förlaget som sa nej det med och det visste jag att de skulle göra så allt går efter planen.

SPEL: Ja idag spelade jag två minuter sedan gav jag upp. Hoppas jag sover bättre till söndag så kör jag då igen.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: