måndag 18 augusti 2014

Måndag 18/8-2014 20:27

DAG: Jaha natt igen då ja och rätt okey men jag vaknade redan till nio tiden och låg sedan vaken till elva när jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen stretch och så middag på det. Kaffe och så satte jag mig vid datorn och spelade lite innan jag kom hit. Så mer då? Nja har inte så mycket mer idag jo jag vann inte jackpot i lördags det var någon annan såg jag idag 187 inte illa skulle suttit gott det. Men till denna vecka så slår jag till det känner jag på mig eller hur? Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde idag och det gick bra men lite sen idag trotts att jag hade fart så blev jag lite sen.

ROMAN: Ja var seg idag men till tre tiden så fick jag fart och satt idag till tio över tre och blev lite sen idag. Men det tog fart idag och jag kom på två historier till idag som jag fick ner i storyn så idag gick det bra.

SPEL: Jaha till söndag så skall jag köra kände för det idag men får vänta till söndag med det. Har fått ny gizzmo att pilla med så jag tror att jag kommer spela.

Så nog för idag ses igen imonn och ha en bra natt. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: