tisdag 5 augusti 2014

Tisdag 5/8-2014 20:24

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt men jag vaknade alldeles för tidigt i morse. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 för jag skulle ut och handla lite. Jag ändrade mig telefonsvarare idag med så att jag säger att den är på fram till 15:00 om jag inte skall ut och handla. Innan så var det 14:00 men inte nu mera. Så stack då till bankomaten och hämtade ut lite pengar och så iväg till ICA. Köpe upp alla pengarna för jag nappade på ett erbjudande på ramlösa för 25 för tre på 1½ liter då tillkom pant på 2 för varje och det ger 29 för detta. Så sedan hem och satte igång med middagen när jag kom hem. Jo jag gick för sent idag så det jag skulle ha var slut för dagen. Får se om jag sticker imonn eller om jag väntar till fredag. Så sedan gick jag då igång med middagen hade karréer idag med ris för jag hade inte satt igång ugnen så då tog jag ris. Såg på ett par serier idag när jag åt men sparade ett par tills imonn. Så mer? Kommer inte på mer idag så jag säger att vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja till torsdag så kör jag igen skall packa tills imonn.

ROMAN: Japp idag så körde jag på men jag har svårt att komma igång. Och idag så körde jag en stund sedan tog jag paus mitt i för jag kunde inte tänka klart idag. Men jag sover lite sämre nu så jag hoppas att jag får igång det bättre sedan. Men jag fick ändå gjort idag och jag är nöjd med detta för idag. Men imonn så kör jag igen. Sedan är det som vanligt att jag kommer på nått och så måste jag kolla upp detta och då tappar jag farten lite. Men jag skall dock säga att jag inte skriver nu jag gör storyn som jag sedan skall skriva ner. Jag gör på nytt sätt denna gången när jag kör från början så tänkte jag att jag gör så här får vi se hur det går då. Sedan kommer jag på undertiden jag skriver med och då måste jag göra en paus för att tänka mig in i detta. Så det går inte på räls just nu men så måste jag också komma ihåg vad jag har gjort det är inte lätt. Eftersom jag inte kan tänka på det hela tiden så glömmer jag till nästa dag. Men jag läser ikapp och det går rätt bra ändå. Så hoppas jag på en effekt när jag får svar från förlagen vi får se hur det går då.

MUSIK: Om ni undrar varför jag inte lägger ner denna punkt så skall jag nog göra detta om ett tag. Just nu är det inget och om jag inte vinner pengar så kommer det nog inte bli nått här på ett tag. Men jag har det ett tag till så får vi se.

SPEL: Ja skall bli spännande att köra till söndag i nytt ställe det är inte slott men fort eller nått sånt. Har kommit till öknen och kollat lite på det men skall köra utan att se till söndag. Vi får se hur det går då.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: