torsdag 21 augusti 2014

Torsdag 21/8-2014 20:12

DAG: Jaha natt igen och inte så bra natt igår natt vaknade ett antal gånger under natten och till morgonen med. Men kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den till ett sedan igen från två till tre. Så och just innan jag stack till träningen så slutade internet att fungera och när jag kom hem så fungerade det inte heller men jag startade om modemet och då gick den igång. Supportassistenten har inte fungerat sedan de upp graderade den till 5.0 så den hade jag ingen hjälp av alls. Så till halv fyra så stack jag till träningen tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Fick ner en kopp kaffe med innan jag gick igång med bloggen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra att träna idag men jag känner mig seg och jag tycker att det tar emot gillar inte det har inte känts så innan men nu. Jag hade mycket tid idag när jag skulle cykla men tog tid på mig så jag cyklade bara en 15 idag.

ROMAN: Ja idag gick det bra och jag kom på mycket idag och det är mycket kvar att berätta så det ser bra ut.

SPEL: Ja till söndag så kör jag igen hoppas då att jag sov bra så jag har lite fart på spelandet. Men vi får se hur det går med det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: