söndag 10 augusti 2014

Söndag 10/8-2014 20:08

DAG: Jaha igår kom jag på vad grannarna höll på med det var way out west som gick igång på torsdagen och slutade på lördagen. Så igår kom de också hem och jag vaknade som vanligt men till nästa vecka så är det lugnt igen. Så vaknade ett antal gånger inatt och kom ur sängen till halv tolv tiden idag. Fick i mig frukosten och så sedan dammsög jag. Efter detta så gick jag igång med spelet körde idag fram till halv tre tiden då jag fick nog för idag. Så efter detta så har jag inte gjort mycket alls till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare och klyft och såg på de serierna jag hade kvar att se. Så efter detta så fick jag i mig en koppa kaffe och så la jag mig. Nä jag satte mig och läste en stund innan detta ur De tolv. Så sedan körde jag igång med bloggen till åtta. Jo det var lotto igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått som vanligt. Så mer? Halv kass dag idag men det är ju kass sömn som böjar allt som vanligt. Hoppas på bättre sömn till nästa vecka.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja nu har jag missat många dagar som jag skulle ha skrivit på men tills imonn så kör jag igen. Kommer dock ta tid att läsa ikapp igen innan jag går igång.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja seg natt igen men kom ändå igång med spelet idag och tog mig till första sparpunkten idag och la sedan ner för dagen. Vid halv tre tiden.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: