söndag 3 augusti 2014

Söndag 3/8-2014 20:20

DAG: Jaha till natt igen och en rätt små kass sådan igen. Vaknade tidigt och hade sedan svårt att somna om igen. Kom ur sängen till lite efter elva och fick i mig frukosten. Så efter detta så satte jag igång att dammsuga och efter detta så gick jag igång med spelet. Idag spelade jag till ja har inte koll var klockan var men runt tre tiden tror jag. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar med ris och pepparsås. Såg en sista serie och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och en mjukis idag. Kan säga att jag skannade datorerna igår glömde säga det igår. Så mer? En okey dag trotts lite kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo det är lotto ingen ringde men kanske lite ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja hoppas jag sover lite bättre inatt än dagarna innan har varit lite kass med sömn ett tag nu. Men det är värmen som ställer till det.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja idag gick det bättre men min taktik gick ändå inte som jag ville. När jag gick upp så stack bossen ner så jag var tvungen tillslut att ta mig ner. Men jag klarade av den och har nu kommit till hålan tre tror jag att det är men jag fick inte det jag ville hade inte pengar till det idag. Men idag gick det bra. Vi får se vad som händer till söndag igen.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: