lördag 23 augusti 2014

Lördag 23/8-2014 20:24

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass natt igen och inte så bra morgon. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten men innan jag gick på frukosten så pillade jag med mobilen. Tänkte igår jag gör det sedan men så gjorde jag det iallafall. Så när jag fick i mig frukosten så var klockan redan över tolv. Så jag gick inte igång med romanen idag förrän till halv ett. Så satt idag till två för jag skulle ut och handla idag jag glömde tandkräm igår fick ta det idag. Kan inte vara utan den för jag har isningar i tänderna så är jag utan så kommer jag inte kunna äta mat alls. Ja det är för det känns både kallt och varmt. Så sedan hem och gick igång med träningsmaten. Sedan hoppade jag stretchen idag för klockan var redan fyra då. Så jag gick igång med middagen hade idag karréer med stripes. Såg en film och en serie hade slutat så jag hade inte så mycket att se idag. Och filmen var kass det var reprisen på total recal och nä den var kass det var bättre med niggern ja svartsergiggern. Så den sparade jag inte för den var inte så bra. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ur de tolv. Så mer? Jo det är lotto idag så vi får se om jag har tur igen fick ju 18 i onsdags så vi hoppas på lite mer idag. Ni får veta på twitter idag eller imonn eller så till bloggen till måndag om det inte gav nått. Så mer? Ändå en rätt bra dag idag trotts lite kass morgon och natt.

TRÄNING: Ja efter som jag var sen idag så hoppade jag stretchen idag. Men det tar jag igen tills måndag.

ROMAN: Ja det gick så där idag men jag kom på tre nya historier idag och jag måste säga att jag går djupare in i dem nu än innan. Innan så skrapade jag lite på ytan bara nu går jag djupare och det är bättre. Så får vi se hur det blir när jag väl skriver ner den.

SPEL: Ja vi hoppas på bra sömn så kommer jag köra imonn jag har ny grej och skall testa att köra den så får vi se vad som händer men det är lång kvar tills jag möter blossen. Tre lägen tror jag att det är på alla banor så även denna. Men mer om detta imonn.

Så nog för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: