onsdag 6 augusti 2014

Onsdag 6/8-2014 20:21

DAG: Jaha natt igen då ja och samma som innan men lite bättre idag på morgonen. Kom ur sängen till lite efter elva och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 15:00 idag och lite senare så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Och efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och en mjukis. Men idag fick jag problem med musikdatorn som jag inte kunde lösa så jag skall ta en dag och ringa dem om det. Så satte mig också och läste idag undertiden jag fixade med musikdatorn. Jag har gått på fortsättningen på flickan från ingenstans ett par kapitel blev det idag. Så mer? Jo jag skall packa väskan idag för träningen men det blir efter bloggen det. Så mer? Jo jag kan inte låta bli att pilla med romanen då och då jag kommer på mer och mer och läggar till när jag kommer på. Så mer? Har ett par serier kvar att se till fredag och det kommer mer ikväll och imonn.  Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja skall packa väskan idag efter bloggen och så skall jag köra imonn.

ROMAN: Ja satt idag till tre för första gången och det gick bra hade att göra hela tiden men det var rätt mycket att kolla upp med idag. Men jag behöver tre timmar på mig för att komma på storyn. Idag fick jag ta en liten lapp med kapitlen på så jag kan gå igenom dem utan att kolla på storyn hela tiden det är mycket att bläddra i där. Så jag gjorde upp en fusklapp på dem och nu är det lättare att se vad jag skall göra. Så jag håller reda på allt jag skall skriva och när då är det lättare att hålla igång alla historier och se att allt kommer med. Så får vi se om jag inte missar nu så har jag tänkt att det kommer gå en vecka i boken undertiden jag berättar min historia. Men jag vet inte nu om detta är nog eller om jag måste lägga till mer. Det återstår att se.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja till söndag kör jag igen men det kommer bli svårt för jag såg att det var laser som jag måste ta mig förbi och det är alltid jobbig kan jag  minnas sedan innan.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: