fredag 15 augusti 2014

Fredag 15/8-2014 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och en jävligt kass sådan inatt. Var uppe inatt och tog ett par knäcke med lite på men det skulle jag inte gjort för min mage gillade inte detta och till tre tiden eller om det var halv fyra så fick jag upp och ta ett pulver. Så låg sedan länge innan jag somnade igen och när jag vakade till sex tiden så låg jag vaken och somnade fram till elva men idag så bestämde jag att jag inte skulle upp. Låg idag till tolv innan jag kom upp och fick frukosten i mig. Så sedan så satte jag igång musikdatorn och så ringde jag till supporten och han sa att det skall vara så men det går inte att se att uppdateringarna läggs till eller nått. Men jag gav upp och så hoppas jag att det var rätt. Så efter detta så skulle jag ha stuckit ut och handlat men jag ringde morsan och pratade lite och sedan såg jag att tiden var sen och jag hann inte ut och handla alls idag. Får ta det imonn hade hoppats att jag skulle skriva hela dagen men inte heller. Så farsan fyller år och jag fick iväg ett kort så tar vi lite mat en annan dag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Kass dag idag.

TRÄNING: Ja till imonn så skall jag köra igen då storstretch så jag hoppas att jag hinner med det skall skriva till två tiden tänkte jag sedan handla och så stretch.

ROMAN: Ja hela dagen gick åt skogen idag men jag tar igen det till imonn. Jo presstopp jag fick svar från ett förlag igår och de sa nej. Precis som jag trodde och de kommer de andra med säga så det går precis som jag trodde ja eller visste. Men ett förlag klart nu är det fyra kvar men det kommer ta en eller två månader att veta.

SPEL: Ja till söndag så kör jag igen som jag sa har jag lagt upp en strategi som jag hoppas håller till söndag.

Så som ni såg idag så tog jag bort musik kommer igen på den när det är dags igen. Men tills dess så är den borta har inte gjort nått på den på länge. Så nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: