lördag 2 augusti 2014

Lördag 2/8-2014 20:17

DAG: Jaha natt igen och inatt trodde jag att jag sov rätt bra men inte heller. Kom upp till elva och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 skulle ha kört till 15:00 men inte idag. Så sedan skulle jag gått igång med stretchen men gjorde bara armhävningar idag sedan gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och pepparsås såg mina serier och så fick jag i mig en koppa kaffe. Så mer? Halv kass dag idag men lite fick jag ändå gjort idag. Så mer? Sov rätt bra i sängen men igår fick jag ont i ryggen det stack som fan men jag låg kvar och det gick bort. Nu har jag legat i sned säng i många månader så det är inte så konstigt att det gör ont. Först sätter det sig i korsryggen sedan går det upp till övre delen av ryggen och sist i nacken. Det hade jag denna gången men jag hoppas att det rättar till sig om en vecka eller så. Brukar ta ett tag innan ryggen ställer om sig. Så mer? Jo det är lotto idag kanske ringde de och säger att jag har fått lite skulle sitta gott. Men om detta händer så ser ni det på twitter idag eller imonn. Så mer? Imonn är det spel som gäller kan då hoppas att jag tar bossen tillslut. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skulle ha kört idag men tappade lusten och gjorde bara armhävningarna idag. Men det tar jag igen till måndag.

ROMAN: Ja körde idag även om det gick lite segt idag så gick det ändå rätt bra har kommit in på Jenny idag och det var mycket att komma på för att skriva det idag. Och jag fick gräva fram massor med om henne så jag hann inte så mycket idag mer än komma på. Det blev inte så mycket skrivit idag.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja imonn så skall jag ta bossen om det sedan tar en timme att göra det så skall jag ta den. Gäller att ha tålamod och inte rusa iväg som jag gjorde förra gången. Det kanske tar en timme men jag kommer hålla på mitt som jag tänkte ut från början.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: