fredag 29 augusti 2014

Fredag 29/8-2014 20:33

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Kom till sans till elva tiden och kom ur sängen till lite över. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag var jag lite sen upp så jag låg till 12:30 idag innan jag gick igång. Så körde sedan idag till 14:30 och till 15:00 stack jag till ICA för att handla lite. Så sedan hem och så kom jag på att jag skulle ha tömt soporna så jag stack ner innan jag tog av mig. Så efter detta så gick jag igång med middagen med en gång. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier när jag åt. Fick stänga en idag för den hade tagit slut. Så mer? Jo jag pillade lite med datorn idag innan jag gick igång med romanen och det var därför jag var sen idag. Så efter middagen så gjorde jag som de sa på supporten och det fungerade så jag fick allt fixat idag. Så fick i mig en kopp kaffe med innan jag gick igång med detta. Så mer? En rätt bra dag idag men som vanligt så böjar den med en bra natt. Så mer? Jo jag vann 20 igår ja det var i onsdags men lite iallafall.

TRÄNING: Ja skall köra storstretchen imonn har hoppat den ett tag nu men imonn så.

ROMAN: Ja jag hade tre historier att berätta men blev inte klar med en idag trotts att jag körde min tid idag. Så sedan så hoppas jag att jag kan gå djupare in sedan när jag skriver ner den. Vi hoppas på det. Men det gick bra idag.

SPEL: Ja till söndag så kör jag igen så hoppas jag att jag sover lite bättre då så jag har ork att köra. Har varit kasst med sömn ett par söndagar nu, hoppas på bättre tur denna gång.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: