måndag 4 augusti 2014

Måndag 4/8-2014 20:26

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass sådan inatt. Dock så somnade jag som jag skulle igår men sov sedan så där. Vaknade till tio tiden och kom ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan var det lunch och så från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem och stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag så roterade jag övningarna och då tog det tid att köra. Så jag fick bara en tio minuter idag på cykeln. Men jag hoppas att jag får upp tempot till nästa vecka.

ROMAN: Ja körde på idag och hade lite svårt att köra igen igen men jag kom igång ändå idag. Är lite seg känner jag nu och så sover jag lite sämre med det gör sitt. Sedan är det mycket att hitta fakta innan jag skriver med tar en illa tid det.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Japp till söndag så kör jag igen och då på ny plats men jag måste få ihop till 600 så jag kan köpa en grej som jag inte hade råd till denna gången så när jag har pengar så skall jag ta mig till molnen och köpa det. Men ser fram emot söndag.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: