tisdag 19 augusti 2014

Tisdag 19/8-2014 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt med många vak inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan la jag mig på sängen och låg ända till ett. Sedan gick jag igång med romanen och körde den fram till tre då jag la ner för dagen. Så efter detta så körde jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Men jag sparade ett par tills imonn och en film som jag skall se en annandag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? En rätt okey dag idag trotts kass natt för jag kom igång till ett tiden idag innan var jag seg men så tänkte jag ligger ett tag så får vi se. Sedan hade jag bättre fart igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag satte mig till sju tiden och läste ur de tolv och så fick jag i mig en mjukis med. Så nu är det slut för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp igår kom jag på att jag hade samma byxor som jag hade i förra veckan hade glömt att slänga dem i tvättkorgen i torsdags. Men bytte dem igår så nu har jag nya igen. Till torsdag.

ROMAN: Ja seg start idag men det är natten som gör detta så kom jag igång till ett tiden. Och fick upp farten i tid till att jag fick lägga ner till tre. Men det går bra och jag tror jag kommer få till en bok med tiden. Sedan är det en annan fråga om den blir tryckt eller inte.

SPEL: Ja hade lust idag att spela men jag skrev istället så till söndag så kör jag igen.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: