tisdag 12 augusti 2014

Tisdag 12/8-2014 20:18

DAG: Jaha natt igen och jag trodde idag att jag hade sovit bra men inte heller. Vaknade ett antal gånger fram till tio i tio och då hade grannen inte gått igång med musik idag så jag tänkte jag idag så. Somnade och vaknade till tio. Så nej ingen mer sömn idag heller. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 men satt till 14:30 när jag väl skulle sluta. Så stack till ICA för att handla och så hem igen. Kom hem till tre tiden så jag gick igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Halv kass dag idag trodde jag var pigg men så var sedan inte fallet. Så mer? Jo jag skannade datorerna till lördag förra veckan om jag inte kom ihåg att säga det missade fredag efter kass natt men tog det till lördag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Jo jag satte mig och läste idag igen ett kapitel blev det idag.

TRÄNING: Ja hoppas på bättre fart till torsdag så jag hinner med allt.

ROMAN: Ja idag gick det illa trögt att köra jag kom inte igång som jag ville idag men jag var trött så. Men jag fick ändå lite gjort och det gav en sida idag och det är jag nöjd med. Jo idag fick jag reda på vad stället jag skall skriva om heter. Amerikaskjulet där Göteborgs hamn har sitt kontor. Har googlat idag på lite av varje och fick fram rätt mycket idag. Även om det inte blev så mycket skrivet idag så har jag jobbat ändå

MUSIK: Nej inget idag.

SPEL: Ja idag har jag kollat på internet och jag visste att det fanns ett fel i detta spelet om man gör det i fel ordning så blir det fel. Men jag har läst om det idag och vet hur jag skall göra för att det inte skall bli fel.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: