torsdag 14 augusti 2014

Torsdag 14/8-2014 20:28

DAG: Jaha till natt igen då ja och rätt okey natt men vaknade alldeles för tidigt idag. Men idag så somnade jag om igen en stund fram till tio. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då köra igång med romanen och det gjorde jag idag. Först fram till ett sedan lunch och så från två till tre. Så sedan var det träningen som gällde och jag stack till 15:30 tiden. Tränade sedan hem och så ingen stretch idag utan gick igång med middagen. Så såg family guy och satt ända till åtta idag det är därför jag är sen idag. Så mer? Jo jag har idag pillat med musikdatorn som jag imonn skall ringa på så hoppas jag att jag kan få mina problem lösta imonn. Men jag kommer nog skriva till tre ändå och så skall jag ut sedan och handla med. Men de har öppet till sex så jag har inte så bråttom. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja körde idag och så kom jag på när jag skulle göra sista övningen att jag hade glömt två övningar men jag gjorde dem snabbt och blev inte så sen idag.

ROMAN: Ja gick segt idag men jag kom igång tillslut ändå och det gick bra när jag väl kom igång.

MUSIK: Nä inget idag.

SPEL: Ja jag ser fram emot spelet till söndag hoppas att jag inte träffar på nått omöjligt bara.

Så nog för idag och ses igen imonn. Jo jag kommer upp på twitter idag om jag vann nått. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: