onsdag 20 augusti 2014

Onsdag 20/8-2014 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och en små kass natt igen sov inte så bra inatt och vaknade till elva tiden då skrivaren gick igång. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten. Sedan satte jag igång med romanen och idag började jag med att ligga till halv ett. Sedan gick jag igång och körde idag till tre tiden. Efter detta så skulle jag köra igång med middagen men farsan och morsan och hela släkten kom till halv fyra tiden. Så sedan gick de och jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg en serie idag hann inte mer klockan var mycket. Så fick i mig en kopp kaffe och lite smörgåstårta som morsan hade med sig. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite ur de tolv sedan struntade jag i min mjukis idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen tills imonn med mera då.

TRÄNING: Japp skall packa idag efter bloggen så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja idag kom jag igång sent men när jag väl kom igång så gick det bra. Fick tre till historier att köra idag blev klar med två idag tar resten imonn. Så har jag en till historia sedan en till så skall jag sedan se över och köra på nästa. Jag har massor till att berätta så det går bra nu.

SPEL: Japp till söndag så kör jag igen då vi får se hur det går men det är rätt lätt än så länge så jag tror jag kommer kunna köra rätt lätt. Men mer om detta till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: