lördag 16 augusti 2014

Lördag 16/8-2014 20:11

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass natt igen inatt. Kom till sans till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen fram till 14:00 idag. Då jag skulle till ICA för att handla lite stack vid halv tre tiden idag och fick ta ut pengar tog ut 300 nu har jag 200 kvar som skall räcka till den 25è. Så fick köpt det jag skulle men det gick på 311 så nu får jag leva snålt fram över. Sedan hem och gick igång med träningsmaten. Efter detta så var klockan redan fyra så jag gjorde inte storstretchen idag utan armhävningarna. Sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en film. Det var tvåan av Hobbit som jag såg och sparade i boxen med. Så mer? Gillar inte att jag missade att handla igår för idag gick det bra men hade inte tid hade jag handlat igår så kunde jag suttit ända till tre idag. Men har två serier kvar tills imonn som jag skall se. Och imonn är det spel som gäller för mig hoppas jag sover någorlunda bra så kör jag imonn. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Jo det är lotto idag så jag hoppas att de ringer idag ni får veta på twitter om det gav nått eller imonn om det inte gav så mycket. Eller tills måndag om det inte gav nått.

TRÄNING: Japp körde inte idag jo jag körde armhävningarna sedan gav jag upp men klockan var mycket med så. Jag tar igen det tills nästa vecka.

ROMAN: Ja idag gick det trögt att komma igång men sedan gick det bra. Kom idag på två historier som jag skall berätta och det finns massor mer. Får jag till denna så kan det hända att den blir tryckt.

SPEL: Japp imonn så kör jag med nya planen så hoppas jag att jag kan tända andra fyren så jag kan ta mig upp och köpa sedan ner igen till samma plats. Det är planen så får vi se hur det går imonn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: