lördag 30 november 2013

Lördag 30/11-2013 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt som dåligt fram till 11:30 så på morgonen så somnade jag och sov alldeles för länge. Kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag skulle gå igång med träningsmaten så gjorde jag med. Efter denna så var det då dags för storstretch och satte mig igen framför datorn ett tag med till tre tiden så gick jag igång iallafall. Så efter detta så var det middag idag hade jag hamburgare med bröd och pommes. Såg mina serier och så filmen jag hade spelat in den var så där. Så mer? En rätt kass dag idag och jag hoppade webbprogrammet idag helt för annars så hade jag inte gjort stretchen igen. Så mer? Jo det är lotto idag och jag hoppas på storvinst så får jag ett samtal så får ni veta på twitter idag. Eller imonn på twitter om det inte gav mycket eller så till måndag om det inte gav nått. Så mer? Jo jag skall köra imonn på webbprogrammet efter hemsidan tänkte jag. Så mer? Jo filmen jag såg var Solaris och den var så där men gick ner, men jag sparade den inte.

TRÄNING: Ja idag körde jag storstretchen och det gick som vanligt på lördagar segt. Men jag körde iallafall och det var ett tag sedan nu.

ROMAN: Ja jag börjar närma mig när jag skall gå igång med tjejen det tar ett tag innan hon blir medveten om det så jag måste läsa framåt ett tag till.

MUSIK: Ja inget idag. Jo jag såg att uppgraderingen har kommit till cubase går på 428 skall nog ta och köpa den om ett tag och en förlängningssladd till hörlurarna med. Får se när detta blir.

WEBB: Ja imonn då om allt går som jag vill skall se en film med imonn tänkte jag.

Så inget mer idag jo en film skall se nya med Wolverine imonn tänkte jag såg att den hade kommit ut på sf-anytime såg det på ett mail för ett par dagar sedan. Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: