lördag 2 november 2013

Lördag 2/11-2013 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite små kass natt inatt. Vaknade ett antal gånger under natten och vaknade sedan till nio tiden låg länge idag till halv tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen, körde den idag fram till två tiden. Men jag satte mig framför musikdatorn igen vid halv två tiden. Jag kom på att det kunde vara IE som gjorde så att det inte gick att ladda ner. Och det var det när jag laddade med firefox så gick det som det skulle. Så sedan upptäckte jag också att det fanns två programmappar efter att jag hade installerat 8.1 en som jag kan komma åt och en som jag inte har behörighet att röra. Måste var en bugg detta jag la upp på forum så får vi se vad de säger om det. Så mer? Jo jag stack till ICA för att handla lite sedan efter detta vid två tiden eller om det var tre tiden. Så sedan när jag kom hem så slöade jag ett bra tag innan jag skulle gå igång med storstretchen. Så klockan var redan fyra när jag gick igång så jag la ner för idag och gick på middagen istället. Hade idag fläsk och mos gott mos, såg mina serier och sedan lite på star wars tvåan. Men skall se resten imonn. Så mer? Jo jag hoppas att jag vinner lite idag får jag samtal så får ni veta på twitter idag eller imonn om det inte gav så mycket. Annars blir det till måndag om jag inte vann nått. Så mer? Fick inte så mycket gjort idag men jag sov kasst med så. Japp vi ses igen imonn så kommer mer strunt från mig.

TRÄNING: Ja jag hoppade stretchen idag kände inte för det men jag skall till nästa vecka köra hårdare än innan jag kommer ingen vart om jag inte tar i lite mer.

ROMAN: Ja det gick rätt bra idag men jag tror jag skall ändra lite till till måndag. Måste göra den bättre och jag läste idag paganinikontraktet och där kan jag använda nått hoppas jag. Så till måndag skall jag gå igenom det igen, så får vi se.

MUSIK: Nä idag blev det inget på denna punkt. Kommer nog ta ett tag innan jag köra här igen.

WEBB: Ja i morse så tappade jag en halv timme och jag tänkte nä inget på denna punkt idag. Tanken är att jag skall köra imonn efter hemsidan om jag inte gör på nya lite med vi får se vad jag hinner med. Så har jag två filmer att se med.

Så inte mer idag kommer igen imonn så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: