onsdag 20 november 2013

Onsdag 20/11-2013 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen med lite kass sömn på morgonen med. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag tog och gick igång med webbprogrammet. Men la ner efter ett tag detta program kommer jag nog inte använda alls tror jag så jag la ner det idag. Gick istället igång med photoshop idag körde ett kapitel innan jag gav upp till tre tiden. Så efter detta så körde jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes. Och såg mina serier när jag åt till sex tiden fick jag i mig en mjukis med. Så mer? En lite små kass dag men det var morgonen som var lite kass idag. Så mer? Jo det är lotto idag och jag väntar på ett samtal idag men det har inte kommit så jag vann inte mycket iallafall men kanske lite. Ni får spana på twitter idag eller imonn annars så vet jag till fredags bloggen om det inte gav nått.  Så läste jag ut paganinikotraktet ett par kapitel idag med innan jag la mig på sängen. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen tills imonn med mera då.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag skall köra igen imonn.

ROMAN: Ja jag fick inte så mycket gjort idag för jag fick komma på vad jag skulle göra idag med hade inget idag alls. Men fick ändå till det tillslut idag. Men vi får se tills imonn om jag kan komma på mer då, men sover jag bättre så är det lugnt.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja satte idag igång med det gamla programmet men så tänkte jag nä vill inte mer med detta så jag bytte idag till photoshop. Och gjorde ett kapitel idag det är lite svårt att göra eftersom det är på engelska och mitt program är på svenska. De översätter lite som de vill så det är inte lätt att hitta vad de menar.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: