fredag 1 november 2013

Fredag 1/11-2013 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja rätt okey natt inatt somnade som jag ville runt ett och sov sedan rätt bra fram till nio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag ha gått ner till tvätten till elva idag för det var lördag idag. Men det glömde jag av idag så jag gick ner till tolv. Slängde in tvätten och så skulle jag sticka till banken det gjorde jag med och när jag kom fram så var det stängt. Då kom jag på att idag är lördag och banken stängde till ett. Så jag tog vagnen hem och stack in på ICA för att handla lite. Sedan hem igen och satte igång att pilla med datorn musikdatorn men det ville sig inte idag. Och jag fick göra en felaktig avstängning och sedan tror jag att något blev fel. För jag skulle ladda in java men det gick inte idag så såg jag att det fanns två programmappar så jag tror jag måste göra en återställning imonn. Jag har haft problem med denna datorn innan men idag så. Så sedan stängde jag den och tänkte tar den imonn och satte igång middagen. Hade idag karréer med pommes som jag också hade igår men jag glömde köpa potatis idag så jag fick ta samma igen. Så såg mina serier när jag åt även om jag har ett par som jag inte sett ännu tar dem imonn. Så mer? Jo Windows live writer är samma som innan hela 2013 har gått och de har inte uppdaterat den alls. Det är rätt slött att de inte uppdaterar den på hela året. Så mer? Så fick jag en uppdatering till musikdatorn idag men den blir inte bättre för det har haft problem med den hela tiden sedan jag fick den. Med att den inte kan somna som den skall idag fick jag uppdatering på grafikkortet men jag tror inte det hjälpte heller. Men den har två grafikkort ett intel och ett annat så det är inte så konstigt att den inte gör som man vill. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo jag vann inte nått på lotto om jag inte sa det igår så var det som vanligt inget igår.

TRÄNING: Ja då väntar en storstretch imonn då skall köra lite hårdare på allt från och med imonn. Får se hur det går då.

ROMAN: Ja då skall jag köra imonn igen då jag har kommit på vad jag skall göra så får vi se hur det går då. Jo så har jag fått tillbaks det sista förlagets svar det fick jag i måndags men har glömt att säga det. De ville inte ha den.Så nu gäller det för denna romanen att bli bättre vi hoppas på det.

MUSIK: Japp inget på denna punkt idag heller.

WEBB: Ja vi får se tills imonn men jag måste ut med och handla lite imonn men jag hoppas jag hinner med lite imonn på denna punkt med vi får se.

Så nu är det slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: